Concert de Gospel Viu a Lleida a benefici de Mans Unides

Concert de Gospel Viu a Lleida a benefici de Mans Unides 00

El grup The Gospel Viu Choir, grup nascut el 2004, però que és dels més reconeguts de Catalunya, serà el proper 19 d’octubre actuant a Lleida a benefici de Mans Unides. Concretament a les 20h a l’Auditori Enric Granados.

Gospel Viu, un grup jove tot i que amb una envejable trajectòria, emprèn l’octubre de 2013 una marxa conjunta amb Mans Unides i Wassu-UAB, que el portarà a realitzar concerts benèfics de Gospel a diverses zones de Catalunya, tal com Lleida o Barcelona. Aquesta sèrie de concerts busca recollir fons per a un projecte de Mans Unides a Hondures.

La gira de Gospel Viu a benefici de Mans Unides està impulsada per l’Associació de Voluntaris de La Caixa i compta amb el suport de la Agència Catalana de Cooperació.

Concert de Gospel Viu a Lleida a benefici de Mans Unides 01

Les entrades, que costen 10 €, es poden adquirir al mateix Auditori Enric Granados on se celebrarà el concert.

També hi ha la possibilitat de col·laborar amb l’anomenada “fila zero”, que consisteix a donar una aportació de 8€ encara que no s’assisteixi al concert.

Els interessats en la “fila zero”, poden fer el seu donatiu al compte 2100-004-48-0201231077 a nom de ASVOLCALL.

Per la seva banda, la gent gran i els joves amb Carnet Jove, gaudiran de l’opció de comprar les entrades a preu reduït, concretament a 8€.

Poster Concert Voluntaris 2014_v5.indd

Resulta difícil trobar una millor combinació de música i solidaritat que la que ofereix Gospel Viu, així que animeu-vos a venir!

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>